Leírás
konyhatervezés az ergonómia jegyében
szerző: Balogh Diána
Fogyasztói ár: 4 550 Ft.
kötés: keménytáblás cérnafűzött
terjedelem: 172 oldal
nyelv: magyar
méret (mm): 210x220x17
tömeg (g): 568
megjelenés: 2008. 08. 15.
ISBN: 978-963-0653657
web: testreszabottkonyha.hu
Az ergonomikus konyhában a berendezés “minden porcikája” a használó kényelmét és egészségét szolgálja. Az ergonómiai kutatások eredményeinek használatával ugyanis a középpontba állított ember köré szervezhetjük a konyhát. A bútorok és háztartási készülékek logikusan követik a konyhai tevékenységek menetét, ugyanakkor elég helyet biztosítanak a munkavégzéshez és a tároláshoz egyaránt.
A munkapult magassága, a háztartási készülékek beépítése és a bútor belsejének kialakítása kivétel nélkül a használó egyéni adottságaihoz igazodik, hogy a konyhai tevékenységet megkönnyítse.
A gazdagon illusztrált könyv a konyha berendezésének menetét mutatja be az ergonómia szabályainak figyelembevételével. Hasznos segítsége lehet az építészeknek, belsőépítészeknek, lakberendezőknek éppúgy, mint a konyhájukat tervezgető olvasóknak.
A könyv weboldalán hasznos tanácsokat találnak a konyha berendezését illetően, és belelapozhatnak a kiadványba is.
Tovább a testreszabottkonyha.hu-ra »